Nyd GRATIS FRAGT ved ordrer over 599,-

Nyd GRATIS RETURNERING, hvis du befinder dig i Danmark og Sverige.
Vi vedlægger en forudbetalt returlabel sammen med din ordre.
Læs mere om returnering her.

 Valgmuligheder - levering 1 - 3 hverdage:
GLS pakkeshop
GLS hjemmelevering
GLS erhverv

Ved ordrer under 600,- fra 39 DKK og op, afhængig af forsendelsesmetode.

 

SENDES MED KÆRLIGHED

De plastikposer, vi bruger til de fleste af vores ordrer, er lavet af 100% genbrugte plastikflasker og forseglet med snor på samme måde som risposer. På den måde kan du nemt fjerne snorene og vende posen med vrangen indad og bruge den som en cool mulepose til shopping.

Under udsalgsperioder kan du opleve en anden type poser – nemlig vores miljøvenlige forsendelsesposer lavet af 100 % genbrugsplast.

IMPORTTOLD, GEBYR OG SKATTER

Alle gældende importafgifter, fortoldningsgebyrer, mæglergebyrer, lokale salgsafgifter eller andre ekstra gebyrer, er kundens eget ansvar og skal betales af kunden ved modtagelse af forsendelsen. Hvis der gælder skatter og afgifter, skal du betale disse for at få frigivet din ordre. Derudover kan lokal toldpraksis kræve, at du angiver yderligere oplysninger for at frigive din ordre.

Disse regler varierer fra land til land. Din regering bestemmer told- og toldafgifter. 

SPØRGSMÅL?

Hos Rabens Saloner værdsætter vi gode kundeoplevelser.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende nethandel, er du velkommen til at kontakte os på hello@rabenssaloner.com.


Kundeservice er tilgængelig mandag - fredag ​​fra 9.00 til 17.00, og vi svarer dig hurtigst muligt inden for dette tidsrum. For øvrige henvendelser henviser vi til vores Hovedkontor