Om Rabens Saloner

Mød vores kreative direktør og grundlægger, Birgitte

”Rabens Saloner er følelsen af, at alt er lavet med hjertet. Vores tøj er ofte håndlavet og håndfarvet ved brug af traditionelle håndarbejdsmetoder, hvilket giver hver style et unikt udtryk”

 - Birgitte Raben, Kreativ Direktør

Rabens Saloner er grundlagt i 2007 af Birgitte Raben. Brandet er blevet synonym med moderne, afslappet elegance med kant og en unik farvepallet. Med et designteam i
København og en base på Bali, hvor Birgitte bor halvdelen af året, skaber
Rabens Saloner tidsløse kreationer med en feminin elegance og en rock 'n' roll-attitude.

I tæt samarbejde med lokale håndarbejdere og farvekunstnere på Bali, skaber Birgitte tidsløse klæder, der med en stilsikker ’Østen møder Vesten’-linse matcher den moderne
garderobe. Med en nysgerrig og kreativ tilgang, skubber brandets signatur-tie-dyes hele tiden de kreative grænser for, hvad man skabe med hænderne og øjet, der ser, som de eneste redskaber. Resultatet er forførende smukke klæder med unikke mønstre og farver.

Med kærlighed og lethed har Birgitte skabt et visuelt sprog og univers, der hylder individualisme og pladsen til at drømme. Kollektionerne er skabt til ’work-to-weekend’-garderoben, hvor lethed og kreativitet kolliderer i feminine silhuetter, draperede detaljer og afslappet elegance.

Læs mere

Vil du gerne vide mere omkring hele Rabens univers?

Udsalg Nyheder Tøj Smykker Skønhed Apartment The Edit