Rabens Bali madrasser

Skab stemning og hyggelige rammer i dit hjem med håndlavede madrasser fra Bali lavet i farver og mål efter dit valg

36 FARVER & SKRÆDDERSYET I DINE MÅL

Vi laver madrasser til dig i de mål, du
drømmer om

I mere end 10 år har vi lavet skræddersyede madrasser på Bali. I dag er vores madrasser blandt vores mest populære interiør-ikoner og overalt i verden skaber de stemning og atmosfære i vore kunders kreative hjem. 

Pastel, støvede, douchede eller cremede farver? Om end du er til hvid, sort, pink, blå, grå, grøn eller noget helt andet, så har vi farven til dig i vores farvepallette bestående af 36 smukke farver.

Besøger du vores interiørbutik i København,
har du også mulighed for at købe madrasser klar til brug i vores
standardstørrelse 90 cm x 200 cm. Du kan selvfølgelig også altid bestille
madrasser i dine specifikke mål og farver.  

 

HÅNDLAVEDE

Madrasserne er håndlavede på Bali i et skønt og slidstærkt bomuldsmateriale

SKRÆDDERSYEDE

Vi laver madrasserne i de specifikke mål, du ønsker dig

36 FARVER

Vælg mellem en bred vifte af smukke farver

SEND EN FORESPØRGSEL 

1, 2, 3 eller flere? Hvor mange kunne du tænke dig? Og i hvilke farver?

Vores kunder forelsker sig ofte i idéen om mere end én madras. Vi står klar til at vejlede dig omkring de bedste løsninger til dit hjem

Send os en e-mail på furniture@rabenssaloner.com

Læs mere

Vil du gerne vide mere omkring hele Rabens univers?

Udsalg Nyheder Tøj Smykker Skønhed Apartment The Edit

RABENS MADRASSER PÅ MÅL

Skab stemning og varme i dit hjem med Rabens håndlavede madrasser fra Bali.

Gennem 15 år har vi specialiseret os i at lave skræddersyede madrasser efter mål, der passer til alle hjem og alle kroge. Om du ønsker dig en madras til daybed, til havebænken eller måske til den buede vindueskarm, kan vi skræddersy en Rabens Saloner madras, der passer perfekt til dig og dit hjem.

Rabens Saloner madrasser er lavet på Bali. Her bliver de lavet i hånden i et smukt, slidstærkt bomuldsmateriale, der holder i mange, mange år.  

Udover madrasser på specialmål, kan du også købe vores populære ready-to-use standardmadrasser 90 x 200 cm. I vores Rabens interiørbutik i København har vi altid et bredt udvalg, hvor du se madrasserne i et væld af farver og mønstre.

I butikken kan du også opleve vores øvrige interiør fra Bali, herunder Rabens håndlavede krukker og antikke møbler, som alt sammen er håndplukket af vores grundlægger, Birgitte Raben.

Shop madrasser på specialmål 

Shop dekoration til hjemmet

HÅNDLAVEDE MADRASSER FRA BALI

Rabens skræddersyede madrasser fra Bali kan laves i alle mål. De kan også laves i en lang palet af smukke farver. Vores farvekort består af 36 faste farver, der omfavner alt fra sort, hvid og grå, støvede og douchede farver og friske pastelfarver.

Udover grundfarverne kan du også personliggøre din madras yderligere ved at få den lavet i et unikt mønster. Vælg mellem alt lige fra orientalske mønstre som indiske madrasser til stribede og ternede mønstre – også i mange forskellige farvekombinationer.

Kan du ikke helt beslutte dig for én farve eller mønster, laver vi også patchwork-madrasser, der giver et meget personligt udtryk i din indretning.

På udkig efter detaljer, der skaber hyggelige rammer og får sjælen frem i dit hjem? Udforsk vores kuraterede udvalg af lækre duftlys fra P.F. Candle co., Verden og Less
is More, shop håndlavet service og vaser skabt i smukke
naturmaterialer som træ og marmor og se også vores egen linje af sengelinned & håndklæder i økologisk bomuld.

Shop Rabens Apartment

Se Rabens Saloner tøj til kvinder