HÅNDLAVEDE KRUKKER

Skab stemning i din have, på din altan, i hjemmet eller på kontoret med håndlavede krukker lavet af lokale krukkemagere på Bali

Store og små, runde og smalle,
vi elsker alle krukker!

Hos Rabens Saloner har vi en passion for håndlavede krukker.
Alle vores krukker er håndlavede hos et lokalt krukkemageri på Bali. Her udformes krukkerne i tæt samarbejde med dygtige krukkemagere. Det gode håndværk, den høje kvalitet og Birgittes kunstneriske sans og blik for design, skinner igennem i hver enkelt krukke.

At skabe en krukke med hænderne er en tidskrævende proces. Fra udformningen af krukken til glaseringen er lagt, kan der gå alt fra dage til uger eller måneder
afhængigt af krukkens størrelse og detaljer. Resultatet er æstetisk smukke krukker med hver deres unikke udtryk.

Udforsk vores brede udvalg af krukker i vores interiørbutik
eller send os en forespørgsel på;
furniture@rabenssaloner.com

Rabens saloner

Pottery in the making

Antikke vandkrukker

Lige så meget som vi elsker at skabe vores egne krukker, banker vores hjerter for antikke krukker. I årevis har vi opkøbt gamle vandkrukker, som blev brugt i Indonesien, før moderne vandforsyning var en udbredt luksus. Vandkrukkerne er typisk store og ’buttede’ i deres udtryk, skabt til at kunne fyldes med hundredvis af liter vand. I gamle dage stod de udenfor folks hjem, og mange af dem er kendetegnede af deres historie, da de stadig har husnumre eller dekorationer malet på dem. Vi elsker, når ting har en historie.

Læs mere

Vil du gerne vide mere omkring hele Rabens univers?

Nyheder Tøj Smykker Skønhed Apartment The Edit Archives

Rabens Saloner krukker

Hos Rabens er vi passionerede omkring ting, der er lavet med hænderne og de fleste kender os for vores tie-dye håndlavet i vores farveatelier på Bali af dygtige farvekunstnere.

Vidste du, at vi også har et stort udvalg af håndlavede krukker fra Bali?

Rabens Saloner krukker er lavet på Bali i et lokalt krukkemageri, hvor kærligheden til håndværket ikke er til at overse. Her laver de alt fra helt små krukker til kæmpe krukker og alt fra udformningen af krukken til glaseringen laves i hånden.

Processen er imponerende og ofte langvarig, da det kan tage fra dage og op til måneder før en stor lerkrukke er helt færdig.

Det er meget forskelligt, hvilke krukker, vores kunder søger og derfor har vi i vores interiørbutik altid et stort udvalg af både lave krukker til små planter og store krukker til stuen. De store krukker til træer er meget efterspurgte, og selv i mindre lejligheder er de dekorative og skaber smuk kontrakt til hjemmets mindre møbler.

Vores store udendørs-krukker pryder og skaber et strejf af orientalsk stemning i mange haver. Ofte mikser vores kunder en Rabens Saloner krukke med en antik krukke, en vandkrukke og andre rustikke krukker for et personligt og æstetisk smukt udtryk.

Udforsk hele vores boligunivers med madrasser på specialmål, dekoration til hjemmet og udvalgt interiør fra Bali. 

Læs mere om Rabens Saloner potter og krukker.

Antikke vandkrukker

Vi elsker at skabe vores egne Rabens krukker med flotte former, fine detaljer og i smukke farver. Men vi elsker også en unik vintage krukke med en historie bag.

Derfor er vi altid på udkig efter antikke krukker på Bali, som vi opkøber og sælger i vores interiørbutik i København.  

Særligt har vi en stor forkærlighed for oprindelige vandkrukker, som blev brugt i Indonesien til at opbevare vand i dengang den moderne vandforsyning kun tilkom de få. Alle havde vandkrukker i haven og de blev ofte dekoreret med kridttegninger og husnumre. Nogle af de gamle krukker bærer stadig deres historie med sig, idet man ofte stadig kan ane farverne fra motiverne. 

En Bali vandkrukke er oftest stor og har en buttet form. Oftest er det en lys eller hvid krukke, men alle vandpotterne varierer i form og farver og har et personligt og unikt udtryk. 

I dag bruges vandkrukkerne, lige så vel som vores øvrige Bali krukker, primært til at skabe stemning og skønhed i hjem og haver rundt omkring i verden.

Mange bruger krukkerne til at plante figentræer, palmetræer eller grønne planter i. Andre har dem stående til pynt blot som de er. Mulighederne er mange, sikkert er det, at antikke krukker, vandkrukker og moderne håndlavede krukker hver især har et individuelt udtryk, der er med til at gøre ethvert hjem personligt og stemningsfuldt.

Udforsk mere bolig. Se vores duftlys, håndplukkede service & vaser og vores populære sengelinned & håndklæder i økologisk bomuld.