Støt Brysterne X Rabens Saloner

Knuden man ikke bare kan løsne

Brystkræft er ikke kun en knude kvinder får i brystet. Det er en knude der i takt med at den vokser, langsomt også overtager hele familier, parforhold og dyrebare relationer.

Sagen er den, at når en kvinde rammes af brystkræft, er hun ikke “bare” kvinde. Hun er ofte nogens mor, nogens kone, kæreste, nogens datter, nogens bedste ven og som så mange andre dødelige sygdomme skaber brystkræft desværre stadig tabuer, vakuumer og kløfter mellem mennesker, der er rædselsslagne for at miste dem de elsker.

Dette har Birgitte Raben erfaret i sit eget møde med brystkræft og har sat sig for at gøre noget ved det. Sammen med Støt Brysterne har Birgitte skabt to styles, der ved køb donerer alt overskud til forskning, forebyggelse og patientstøtte indenfor brystkræft.
Kampagnen fokuserer på relationer, for alle bliver påvirket af brystkræft eller potentiel brystkræft - ikke kun den der går rundt med knuden.

En effektiv måde at redde liv på, når det handler om brystkræft, er at tjekke sig selv for knuder i brystet, og/eller at få egen læge til det. Hele familien eller kvindens omgangskreds kan hjælpe med at sætte fokus på at tjekke brysterne for knuder. Alle der elsker en kvinde, om det er en far, en kæreste, en voksen søn, datter eller bedste ven kan potentielt redde liv ved at tale om at tjekke knuder og sætte fokus på denne forfærdelige sygdom.

Al overskud går ubeskåret til støt brysterne

Shop kollektionen

Birgitte & Dorthe

Birgitte - Founder & Creative Director of Rabens Saloner
Dorthe - Butiksbestyrer & veninde til Birgitte


Da Birgitte får konstateret brystkræft påvirkede det mig rigtigt meget. Jeg blev SÅ ked af det. Dels fordi det var noget af et forløb hun skulle igennem. Og også fordi jeg nærmest kun selv lige havde afsluttet mit eget forløb. Idag er vi begge erklæret kræftfri. Min seje veninde.
Vi nyder livet, og er meget ydmyg.

Pernille Rosenkilde

Influencer & stylist with her baby


Becoming a mom has made me see my breast in a new way. Breasts should be all about life and joy and not the opposite! Let's remind each other and stand together against breast cancer. For all women and the ones to come.

Anja Camilla & Karla Alajdi

Anja Camilla - Stylist & Designer
Karla - Influencer & Stylist

At støtte brysterne er en vigtig sag, det er noget der vedrøre os alle, på den ene eller anden måde. Ved at købe en sweatshirt eller et par leggings støtter man brysterne ubeskåret. Når vi står sammen kan det mærkes.

Lis & Claes Bang

Claes Bang - Skuespiller
Lis Kasper - Fotograf

Jeg blev chokeret over at høre at Danmark er et af de lande i verden hvor der er flest tilfælde af brystkræft. Det kan og skal vi gøre noget ved! Når vi står sammen, kan det mærkes.

Uffe Buchard & Melanie Buchhave

Uffe Buchard - Founder & Creative Director
Melanie Buchhave - Stylist

Knuden man ikke bare kan løsne. Gid det var så vel, men alt for mange opdager ikke kræftknuderne og så kan det være for sent. Det giver ikke kun uoverskuelige følger for den ramte, men for alle omkring. Lad os beslutte, at vi har et fælles ansvar, så vi finder knuderne i tide. For når vi står sammen, kan det mærkes.

Pernille, Kalle & Rita

Pernille - Stylist & Makeup
Kalle - Smykkedesigner
Rita - Stylist


Knuden man ikke bare kan løse. Jeg har haft mange veninder og kender flere, som har haft brystkræft. Gudskelov går det godt for de fleste. Men den rutsjebane de har oplevet, vil de 100 % gerne ha været foruden. Det er vigtigt at være opmærksom på at skulle huske at mærke efter, det hjælper os, at vi får en reminder engang imellem. Derfor er jeg her.
Når vi står sammen, kan det mærkes.

Rikke Hertz, Richard Kemp & Graham Addinall

Rikke Hertz - Spiritual business advisor
Richard Paul Kemp - Designer
Graham Addinall - Freelance Writer & Editor


Knuden man ikke bare kan løsne. Jeg mistede min mor efter en lang hård kamp mod cancer, hun blev kun 66 år. Derfor har jeg en stor sorg over tabet af min mor og mange minder om min mors behandlingsforløb. Det var en kæmpe støtte alle de initiativer som kræftens bekæmpelse tilbød, både hende og os som børn. De bidrog med både fysisk og psykisk hjælp og jeg er imponeret over breden af ydelser de tilbyder - deres forskning er dybt imponerende - derfor er det et naturligt valg for mig altid at støtte kræftens bekæmpelse, hvor jeg kan. Når vi står sammen kan det mærkes.

Gerda & Karl Monies

Artist & Designer

Denne sag er lige så vigtig som kvinden selv, som morderjord vi alle stammer fra. Med nærhed, kærlighed og momsorg skal vi stå samme og minde hinanden om vigtigheden ved denne sag. Kræft kan ramme os alle, både på egen krop og på vores elskede. Derfor er det vigtigt at stå sammen. For når vi står sammen, kan det mærkes.

Keenie

Butiksejer

Knuden man ikke bare kan løsne. Når vi står sammen kan det mærkes.

Jimmy Jørgensen & Datter

Jimmy Jørgensen - Skuespiller

Knuden man ikke bare kan løsne. Når vi står samme kan det mærkes.

Shop støt brysterne
x rabens saloner

Al overskud går ubeskåret til Støt Brysterne

Læs mere

Vil du gerne vide mere omkring hele Rabens univers?

Nyheder Tøj Smykker Skønhed Apartment The Edit Archives