Icons/Delivery
GRATIS FRAGT OVER 599,-

Gratis fragt og nem retur i DK

Icons/Check
Icons/Mobilepay
Icons/Delivery
GRATIS FRAGT OVER 599,-

Gratis fragt og nem retur i DK

Icons/Check
Icons/Mobilepay

ER DU PÅ UDKIG EFTER...?

Med tidsløs æstetik og kærlighed til håndværket for øje, skaber vi kollektioner der med ubesværet lethed og legende kreativitet passer perfekt ind i ’am to pm’-garderoben…

Vores Tie-dye

I hjertet af Rabens Saloner ligger fascinationen for østens traditionelle håndværk og farveteknikker, der er blevet ført videre fra generation til generation…

SMYKKER

Gå på opdagelse i vores udvalg af håndlavede halskæder, øreringe og armbånd i guld og sølv med smukke ædelsten og fine detaljer

SHOP SMYKKER

Accessories

Fuldend dit outfit med accessories - udforsk vores udvalg af tasker, tørklæder, hatte og meget mere

Shop nu

RABENS APARTMENT

Skab stemningsfulde stunder i dit hjem med Rabens Apartments sengetøj og håndklæder. Alle produkter er lavet af let, behageligt økologisk bomuld, der føles skønt og giver den bedste komfort.

SHOP NU

Støvler & sko

Oplev vores inspirerende udvalg af karakteristiske westernstøvler, sofistikerede høje hæle og smukke sko og sandaler - perfekte til hverdag og festlige stunder

Shop nu

Skjorter

Shop Rabens Saloner skjorter til kvinder online og find skjorter til alle anledninger. Hvide skjorter, sorte skjorter og farverige dameskjorter. Designerskjorter og festskjorter. Kort- og langærmede skjorter. Find din nye Rabens Saloner skjorte nu.

Shop nu

SS24 Event præsentation

Oplev vores intime præsentationsevent af Spring 2024-kollektion

se her

RABENS INTERIØRBUTIK

Kom forbi vores interiørbutik og bliv inspireret af antikke møbler fra Bali, håndlavede krukker, skræddersyede madrasser, designersofaer og mange andre unikke fund til hjemmet.

Besøg os på Rentemestervej 62, baggården, i København NV.

Læs mere

Interiør-cases

Vi designer og speciallaver interiør og møbler til restauranter, hoteller, private hjem etc.

Shop nu

Madrasser

Skab stemning og hyggelige rammer i dit hjem med håndlavede madrasser fra Bali lavet i farver og mål efter dit valg

Shop nu

Instagram

Lad dig inspirere af vores univers på Instagram

rabens_saloner

RABENS SALONER DESIGNERTØJ

Vi er passionerede omkring tøj til kvinder og interiør, håndlavede møbler og dekoration til hjemmet. I Rabens Saloner online univers har vi samlet det bedste fra begge verdener tilsat et kurateret udvalg af naturlige skønhedsprodukter fra små, håndplukkede brands samt håndlavede smykker i guld og sølv fra Nafsu by Studioparas.

Med en drøm om at alle kvinder skal føle sig smukke og selvsikre, brænder Birgitte Raben, vores grundlægger og kreative direktør, for at skabe tidløse designs udfoldet i flatterende silhuetter, der inspirerer kvinder til at tro på dem selv.

I Rabens kollektioner finder du altid alsidige, stilfulde styles, der ubesværet kan transformeres fra hverdag på kontoret til middag ude i byen tilsat enkelte accessories.

Oversized skjorter eller fittede snit, luksuriøst bløde striktrøjer, feminine toppe og casual t-shirts såvel som velsiddende bukser og denim jeans er essentielle i enhver moderne garderobe. I vores ID kollektion har vi samlet jeres Rabens favoritter – styles, der med tidløs æstetik og moderne silhuetter er lavet til at forblive værdsatte i den moderne kvindes klædeskab sæson efter sæson.

Birgitte er dybt inspireret af kvinder og elsker at klæde kvinder i feminine kjoler og lange nederdele, der fremhæver kroppens former på flatterende vis. I nøje udvalgte materialer kreerer hun korte og lange kjoler med elegante draperinger, åbne ryg-detaljer eller fine slidser. Mange af Rabens designs skiller sig også ud med håndfarvede tie-dye-mønstre, som Birgitte selv udvikler med sit team af farvekunstnere i farveatelieret på Bali, hvor hun tilbringer store dele af året.

Tie-dye og brugen af traditionelle farveteknikker er hjertet af Rabens DNA. De smukke, unikke mønstre er en fast del af alle kollektioner, og udfolder sig i alt fra buksedragter, kaftans og t-shirts til badetøj, kimonoer og jakker.

INTERIØR, SKØNHED & SMYKKER

I Rabens online interiørunivers, Rabens Apartment, finder du et udvalg af antikke møbler, unikt interiør og økologiske tekstiler, der giver hjemmet karakter og personlighed samt skaber den helt særlige stemning af hjem.

Udforsk håndlavede krukker fra Bali i forskellige størrelser, service & vaser i træ og marmor og vores ikoniske Rabens Bali-madrasser i alverdens farver og mønstre. Mix med aromatiske duftlys, dansk keramik, dekorative messingskåle og andre fine pyntegenstande til hjemmet.

Nyd følelsen af smukt sengetøj lavet i økologisk bomuld. Rabens Apartment sengetøj er karakteriseret af tie-dye-mønstre i douchede farver, der skaber stemning og ro i soveværelset.

Se også vores håndfarvede sengetæpper, der ligeledes er skønne som plaid i sofaen eller i liggestolen om sommeren. Leder du efter dekorative puder, vi du i vores udvalg finde store puder i bomuld, håndfarvede tie-dye-puder og pyntepuder i ikat-mønstre og antikke tekstiler.

Til badeværelset eller strandturen er vores håndklæder i økologisk bomuld i forskellige størrelser helt perfekte. Den høje kvalitet og det æstetiske design sikrer en følelse af velvære og for os, er bløde håndklæder en form for hverdagsluksus, som alle burde unde sig selv. Fuld følelsen med vores udvalg af naturlige skønhedsprodukter online, som vi har udvalgt nøje med omtanke for miljø og mennesker.

Forkæl dig selv med et unikt smykke lavet i hånden.

Find tidløse halskæder, armbånd og øreringe med fine vedhæng dekoreret med natursten og graverede detaljer. Vores smykker online findes i sølv, guld og guldbelagt sølv.