Bæredygtighed

Rabens Saloner og bæredygtighed

For Rabens Saloner er det vigtigt at passe på mennesker og miljø ved at være en ansvarsfuld virksomhed. En vigtig del af vores lederskab er derfor baseret på den tredobbelte bundlinje. På denne måde sikrer vi balance mellem det sociale, miljømæssige og økonomiske område igennem hele virksomhedens værdikæde.

Fokus på den ansvarsfulde forbruger

Rabens Saloner har fokus på den modebevidste, ansvarsfulde forbruger, der prioriterer kvalitet
over kvantitet. Vi støtter også #rewiringfashion og handler herefter.

Vi tager finansielt ansvar

For at beskytte og bevare hele Rabens Saloners værdikæde både under og efter coronakrisen, er det
vigtigt at holde hjulene i gang både in-house og hos alle vores samarbejdspartnere. Vi arbejder fokuseret og dedikeret på alle nøgleområder.

Vi tager socialt ansvar

Vi følger FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling og har fokus på følgende 4 områder:

1. Afskaf fattigdom, 3. Sundhed og trivsel, 4. Kvalitetsuddannelse og 15. Livet på land.

Rabens Saloner arbejder over hele verden og finder inspiration fra forskellige kulturer. Vi ønsker at give tilbage i henhold til den tredobbelte bundlinje og følger naturligvis de internationale standarder for menneskerettigheder, ligesom vi tager afstand fra dårlige arbejdsvilkår og børnearbejde.

Tro mod vores DNA

Vores brandfortælling skal være bæredygtig og tro mod vores DNA. Vi kommunikerer ærligt, transparent og værdibaseret på alle platforme og tager afstand fra greenwashing.

Giv gammelt tøj nyt liv

I stedet for at kassere dit gamle Rabens-tøj anbefaler vi, at du giver tøjet nyt liv ved at donere det til genbrugsbutikker, videresælge det på secondhand-markedspladser eller omdanne dem til nye styles såsom et shopping-net, en pyntepude e.l. På denne måde er du med til at give miljøet en hjælpende hånd ved at minimere spild og give dit gamle tøj nyt liv.