RABENS TIE-DYE

I hjertet af Rabens Saloner ligger fascinationen for østens traditionelle farveteknikker, der er blevet ført videre fra generation til generation…

Kombinationen af håndlavede tie-dyes og lette, tidsløse designs skaber et udtryk der på én og samme gang udstråler ’easy living’ og rock ’n’ roll og det er det, der kendetegner Rabens Saloners æstetik.

Farveatelier på Bali 

Fra Rabens Saloners eget farveatelier på Bali, hvor alle farver og tie-dyes bliver skabt,
fungerer Birgitte Raben som bindeledet mellem østlig ekspertise og vestlig
tænkning. Med en innovativ tilgang og med dyb respekt for håndværket, er
farvningsprocesserne kendetegnet ved tæt samarbejde og erfaring bygget på mere
end et årtis stærke relationer med lokale farvemestre.

Farveteknikker og fejl

De mange forskellige farveteknikker, der mestres i farveatelieret, er imponerende. At eksperimentere og turde gå nye veje er essentielt i den kreative proces, hvor fejl er lige så vigtige som succeser, da de ofte fører til nye uventede opdagelser. 

Alle farver er håndskabte ud fra det menneskelige øje uden brug af moderne teknologi. Farvereferencer kan være alt fra en træstamme til en solbleget liggestol, og uventede nuancer opstår ofte i processen afhængigt af, om stoffet f.eks. tørrer på græsset eller hængende i solen.

SHOP RABENS’ TIE-DYE

Al tie-dye er håndfarvet af dygtige farvekunstnere. På denne måde er ikke to styles ens, hvilket gør hver enkelt style unik. Det synes vi, er det smukke ved håndskabte produkter og vi håber, du kan lide det.

Læs mere

Vil du gerne vide mere omkring hele Rabens univers?

Udsalg Nyheder Tøj Smykker Skønhed Apartment The Edit